Bu Çareler Çok Güldürüyor - Komik Resimler














Farmerama Hileleri ve Nasıl Oynanır ?

Farmerama adlı oyun farmville benzeri bir tarla oyunudur.Farmerama oyunu Kanal d tarafından yapılmış bir oyundur.Galiba Kanalde çalışanları facebooktaki farmville çılgınlığını sona erdirmek için Farmerama oyununu piyasaya sürmüştür.Farmerama oyunu farmvilleye göre daha iyi bir oyun gibi

gözüküyor.Grafikler bakımında da farmville oyunundan oldukça üstün gözüküyor.
Oyunun nasıl oynanacağı hakkında fazla bir bilgim yok şuanlık.Oyunda diğer oyuncularla chat yapma imkanıda mevcut.Oyuna kayıt olmak ve oynamak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

Bloggerda Yazının İçine Adsense Reklamları Ekleme



Adsense gelirlerinizi artırmak için sitelerinze adsense reklamlarını en iyi şekilde yerleştirmeniz gerekmektedir.Yazının içine adsense kodlarını en iyi şekilde yerleştirerek gelirlerini artırabilirsiniz.Şimdi sizlere blogger blog sitenizde adsense reklam kodlarınızı nasıl yazının üstüne,altına,sağına ve soluna ekleyebilirsiniz onları anlatmaya çalışacağım.


Adsense reklamınızın yazının üstüne çıkmasını istiyorsanız

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'><br /> REKLAM KODU BURAYA<br /> <br /> </b:if>

Adsense reklamınızın yazının sağ tarafında çıkmasını istiyorsanız

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'><br /> <div style='float:right;'>REKLAM KODU BURAYA<br /> </div></b:if>

Adsense reklamınızın yazınızın sol tarafında çıkmasını istiyorsanız.

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'><div style='float:left;'>REKLAM KODU BURAYA<br /> </div></b:if>

Bu kodlarını nasıl ekleyebiliriz.Blogger panelimize giriş yapıp,html düzenleye giriyoruz.Widget Şablonunu genişlet diyoruz ve aşağıda ki kodu arıyoruz.

<div class='post-body'>
Reklamı yazının üstüne koymak istiyorsanız yukarıdaki kodun üstüne ekleyeceksiniz.Reklamı yazının altına koymak istiyorsanız yukarıda ki kodun altına kodlarınızı  ekleyin

Hayrettin 29 Ocak 2011 - 1. Kisim


Yetenek Sizsiniz'de Muhteşem Yıldız Tilbe - Nihat Doğan Taklidi - Çok Komik :)


Yahşi Cazibe - Simge Çapkın Kemal'e Hayır

Yahşi Cazibe - Simge Çapkın Kemal'e Hayır

Birbirinden İlginç Facebook Profilleri!




Birbirinden İlginç Facebook Profilleri!

Çiğ Yumurtaları Kabuğuyla Yiyen Adam - Yetenek Sizsiniz

 

Çiğ Yumurtaları Kabuğuyla Yiyen Adam - Yetenek Sizsiniz

Cazibe - Koyverdin Gittin Beni Türküsü Beyaz Show

Cazibe - Koyverdin Gittin Beni Türküsü Beyaz Show

Yetenek Sizsiniz Eski Rap Dansı - Video İzle


Video En Kısa Zamanda Burada!...

Yetenek Sizsiniz Siverekli Gençlerden Smekdown


Yetenek Sizsiniz Rap Söyleyen Kemal - Video İzle


Zuckerberg’in Kendi Facebook Hesabı Bile Hack'lendi

Facebook’un sahibi ve CEO’su Mark Zuckerberg’in sitedeki fan sayfasında tuhaf bir mesajla karşılaşanlar şaşkınlık yaşadı.

Facebook kurucusunun sitedeki fan sayfasında ona ait gibi görünen tuhaf bir mesaj yayınlandı. Mesaj kısa süre sonra kaldırıldı.

Zuckerberg tarafından gönderilmiş gibi görünen mesajda sitenin bankalar yerine, adına uygun şekilde, kullanıcılardan yatırım kabul etmesi önerildi.

The Social Network filminde yer alan bir cümleden esinlenerek Mark Zuckerberg’in girişi gibi gösterilerek eklenen mesajda şöyle denildi:

“Hack başlasın! Facebook’un paraya ihtiyacı varsa bankalara gitmek yerine neden sosyal bir bakışla Facebook kullanıcılarının siteye yatırım yapması düşünülmüyor? Facebook, Nobel ödüllü Muhammed Yunus’un bahsettiği şekilde bir ‘sosyal iş girişimi’ne dönüştürmek mümkün değil mi? Ne düşünüyorsunuz?”


Mesaj, silininceye kadar 1800 ‘beğeni’ ve 500’den fazla yorum aldı. Henüz firmadan bir açıklama yapılmasa da, mesajın Zuckerberg’in kendisi tarafından girilmiş olması ihtimali düşük görülüyor.

Canlı Para Yarışmasında Apaçi Dansı - Video İzle


Sunuculuğunu Engin Altan Düzyatan'ın Yaptığı, Show Tv'de Ekrana Gelen Canlı Para'

Dikkat! Bilgisayarınız Çökebilir!

Facebook kullanıcılarını çok tehlikeli bir virüs tehdit ediyor. Son iki günde bütün kullanıcılarının karşılaştığı linke tıklamışsanız bilgisyarınız ve güvenliğiniz tehlikede...
Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine bilgisayarınız ve güvenliğiniz tehlikede. Son iki gündür facebookta hızla yayılan bir virüs bilgisayarınızı ve güvenliğinizi tehdit ediyor.

Facebook'taki çevirimiçi sohbet bölümünde "Ha ha ha bak güzel foto" mesajıyla yayılan virüs, milyonlarca bilgisayarı tehdit ediyor. En yakın arkadaşınızdan bile gelmesi mümkün olan bu linke tıklayınca, bilgisayar korsanları tüm güvenlik şifrelerinizi ele geçiriyor. Ardından bilgisayar sistemi çöküyor ve tüm veriler siliniyor.

Facebook'ta hızla yayılan bu virüsle ilgili site yöneticilerinin nasıl bir tedbir alacağı merak konusu oldu.

9