Beşiktaş 3-1 Eskişehirspor Maçin Özeti Ve Golleri

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Eskişehirspor arasındaki karşılaşma Beşiktaş'ın 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan maçta Beşiktaş, Eskişehirspor'u 3-1 yendi.

MAÇTAN DAKİKALAR...

15. dakikada Quaresma, ceza alanı içinde sağda son çizgide güzel bir hareketle rakibini geçtikten sonra altıpasın önündeki Simao'nun önüne topu bıraktı. Bu futbolcunun bekletmeden vuruşunda, kaleciyi geçen meşin yuvarlağı Nadareviç uzaklaştırdı.

17. dakikada Almeida'nın soldan ortasında ceza alanı içinde Atınç'ın ayak koyduğu top üstten auta gitti.

26. dakikada Eskişehirspor kazandığı serbest vuruşta güzel bir organizasyon sonucunda golü buldu. Vuruşu kullanan Sezer, şut yerine ceza yayı içindeki Alper'e topu bıraktı. Bu oyuncunun bekletmeden pasıyla çok müsait pozisyonda topla buluşan Erkan, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

29. dakikada Almeida, Simao'dan aldığı topu Guti'nin önüne bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

35. dakikada Guti'nin pasıyla solda topla buluşan Quaresma ceza alanı önünden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

37. dakikada Fernandes ayakta alkışlanan bir gole imza attı. Ceza alanı dışında topla buluşan Fernandes sol çaprazda 3 rakibini geçtikten sonra ceza alanına girdi. Son rakibinden de topu kurtaran Fernandes, meşin yuvarlağı yerden düzgün vurarak filelere gönderdi: 1-1.

49. dakikada Koray, ceza alanı içinde sağda güzel bir hareketle Ekrem'i geçtiği anda yerden güzel bir pasla Erkan'ı gördü. Erkan'ın bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Kaleci Cenk, daha sonra topu kontrol etti.

58. dakikada Guti'nin sağdan kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Almeida, meşin yuvarlağı güzel bir kafa vuruşuyla filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

64. dakikada Guti'nin pasıyla ceza alanın sağında topla buluşan Quaresma, güzel bir topuk pasıyla daha müsait durumdaki Necip'e bıraktı. Necip'in bekletmeden yaptığı vuruşta, son olarak altıpasın önünde topla Almeida buluştu. Bu oyuncunun kaleye gönderdiği topu, kaleci Ivesa son anda kornere çeldi.

70. dakikada Erkan'ın, Beşiktaş savunmasını geçerek sağ çaprazdan ceza alanına girdiği anda sert vuruşunda, kaleci Cenk meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

73. dakikada uzun gelen topu ceza alanı içinde sağda yakalayan Burhan'ın ortasında altıpasta Batuhan'ın kafa vuruşunda top kaleye paralel bir şekilde auta gitti.

85. dakikada Eskişehirspor yarı alanından gönderilen uzun pasta pasında savunmanın arkasında topla buluşan Batuhan, kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı. Batuhan'ın sert şutunda, Cenk son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

86. dakikada ceza alanı içinde Quaresma, rakiplerinden kurtarmaya çalışırken Nadareviç'in elle müdahalesi sonrası hakem Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi.

87. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Simao, topu kalecinin ters tarafından filelere atarak farkı 2'ye çıkardı: 3-1.

Beşiktaş, karşılaşmayı da 3-1 kazanarak kendi sahasındaki sezonun son maçında 3 puan aldı.

Başbakan Erdoğan Keçiören Mitingi Konuşması - Canlı İzle

BAŞBAKAN SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN GÜNLÜK PROGRAMI - 15 Mayıs 2011 Pazar

Fenerbahçe 6-0 Ankaragücü Maçın Özeti ve Golleri izle

Fenerbahçe, Ankaragücü'nü kaptanının gol şov yaptığı maçta 6-0'la geçip son haftaya lider girmeyi başardı. Geceye 5 gol atan Alex, damgasını vurdu.

Başbakan Erdoğanın Kahraman Maraş Mitingi Konuşması - Video İzle - 8 Mayıs 2011

Esra Erol'da Evlen Benimle Bugünkü Bölümün Tekrarını İzle

İzmir Hava Durumu 7-8 Mayıs Cumartesi Pazar Hava Nasıl Olacak

Hangisi Barış Mançonun Oynadığı Bir Filmdir

Doğru Cevap Baba Bizi Eversene

Hangisi Diğerleriyle Aynı Dönemde Yaşamamıştır

Leyla İle Mecnun Yeni Bölümü İzle - TRT 1 Canlı TV İzle

Devlet Bahçeli'nin Komik Videolarını İzle

Devlet Bahçelinin Biküvi Reklamı - Video İzle

Akıllı Tv Canlı İzle ~ Tv İzle | Canlı Tv | Tv Kanalları | Bedava Tv İzle

Akıllı Tv Canlı İzle ~ Tv İzle | Canlı Tv | Tv Kanalları | Bedava Tv İzle

►CNBC-E KANALINI İZLİYORSUNUZ.
►Tam Ekran Yapmak İçin Ekrana Çift Tıklayın.
►Yayın Açılmıyorsa Sayfayı Yenileyiniz.
Bedava İzle,Donmadan İzle,Canlı İzle,Yayın Akışı,Tv İzle,Kesintisiz İzle,Hd İzle,Kaliteli İzle,Online,

FENERBAHÇE 2-0 İSTANBUL BELEDİYESPOR Maçın Özeti ve Golleri

Maçın Özeti ve Golleri 21:45′de TRT1′de..

TRABZONSPOR 3-0 GAZİANTEPSPOR Maçın Özeti ve Golleri

Ligin zirve ortağı Trabzonspor, zorlu geçmesi düşünülüen G.Antepspor maçından rahat bir galibiyet alarak 31. haftayı kayıpsız geçti, takibini sürdürdü. Maçın Özeti ve Golleri 21:45′te TRT1′de…

9