Karşıyaka Göztepe maç sonucu

Karşıyaka Göztepe maç sonucu

29 Ocak 2012 Pazar 21:46

Bank Asya 1. Lig'deki İzmir derbisinde ev sahibi Karşıyaka, Göztepe'yi Cihan Yılmaz'ın kafa golüyle devirdi.

Bank Asya 1. Lig'de iki İzmir ekibinin mücadelesinde Karşıyaka, Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.

Tribün şovlarının yapıldığı "dünya derbisini" "Futbol Mundial" adlı programın yapımcıları da izledi. Tribün şovlarının yapıldığı "dünya derbisini" "Futbol Mundial" adlı programın yapımcıları da izledi.

Karşıyaka 11. dakikada öne geçti. Sol kanattan gelişen Karşıyaka atağında Ahmet Solakel'in yaptığı ortada ceza alanı içinde topla buluşan Cihan'ın sert vuruşunda top ağlara gitti: 1-0.

İlk yarısı 1-0 Karşıyaka'nın üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takım geliştirdiği ataklardan gol bulamayınca Karşıyaka, müsabakadan 1-0 galip ayrıldı.

PUAN DURUMU

Karşıyaka, puanını 26'ya yükselterek, ilk 6 sıra için takibini devam ettirdi. Ligde geçen hafta aldığı Adanaspor galibiyetinin ardından Göztepe'yi de mağlup etmeyi başaran Karşıyaka, 19. haftayı 26 puan ve averajla 9. sırada tamamladı.

Bu sonuçla 6. sıradaki Konyaspor'un 4 puan gerisinde yer alan Karşıyaka, son 4 haftada topladığı 10 puanla üst sıraları takibini sürdürdü.

Karşıyaka'ya 1-0 yenilen Göztepe ise 19 puanda kaldı.

Son 5 haftadır galip gelemeyen Göztepe, bu maçlarda sadece 1 puan aldı.

Bir maçı eksik olan Denizlispor ile aynı puana sahip sarı-kırmızılı takım, düşme hattındaki Sakaryaspor'un 2 puan önünde yer aldı.

KALECİ VEDAT'IN ÇABALARI YETMEDİ

Karşılaşmanın uzatma bölümünde Göztepe'nin kazandığı köşe vuruşunda kalesini terk ederek rakip ceza alanı içine giden kaleci Vedat, takımına beraberlik golünü kazandıramadı.

GÖZTEPELİLER ÇILDIRDI

Maçtan sonra Karşıyakalı futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Göztepeliler ise stattaki koltukları parçaladı.

KARŞIYAKA: 1 - GÖZTEPE: 0

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Çağatay Şahan, Cumhur Altay, Oğuz Terzi

KARŞIYAKA: Bülent, Murat Akyüz, Mahmut, Ufukhan, Ahmet Solakel, Agbetu (Dk. 90 2 Özgür Bayer), Fatih Şen, Taha, Erhan Şentürk (Dk. 63 Bülent), Cihan (Dk. 83 Erdi), Şaban

GÖZTEPE: Vedat, Abdullah, Önder, Bülent, Ramazan, Aydın (Dk. 82 Türker), Hakan, Theo Weeks (Dk. 76 Halil), İlhan, Emre, Grobler (Dk. 49 İbrahim)

GOL: Dk. 11 Cihan (Karşıyaka)

SARI KARTLAR: Dk. 29 Fatih Şen, Dk. 58 Murat Akyüz, Dk. 79 Ufukhan, Dk. 90 5 Bülent (Karşıyaka), Dk. 22 Ramazan, Dk. 60 Bülent, Dk. 66 Emre, Dk. 74 İlhan, Dk. 78 Hakan (Göztepe)

Facebook Sayfa Birleştirme Nasıl Yapılır – Resimli Anatım

Facebook Sayfa Birleştirme Nasıl Yapılır – Resimli Anatım

Facebook Sayfa Birleştirme Nasıl Yapılır – Resimli Anatım

Facebook sayfa birleştirmeyi herkese açmış bulunmakta. Kendinize ait aynı isimde iki sayfanız varsa izlenecek yol.


1- Sayfayı açın sağ üst köşeden “Sayfayı Düzenle”ye tıklayın

2- Soldaki menüden “Kaynaklara” tıklayın

3- “Merge duplicate pages” tıklayın





4- Eğer birleştirme için uygun olan sayfa varsa çıkarır. (Sayfaların İsimleri Bire Bir Aynı Olması Lazım)





5-Yandaki kutucuğu onayladıktan sonra “Merge Pages” dediğimizde sayfaları birleştirmiş oluyoruz.



Sayfalar birleştiğinde asıl sayfada değişiklik olmuyor. Birleşilen sayfadaki kişiler bu sayfaya aktarılıyor ve sayfa siliniyor.



İkinci yolda eğer onaylanmış bir safanız varsa Buraya tıklayarak Sayfalar sizin olmasa dahi aynı anda 5 sayfanın birleştirilmesi talebinde bulunabilirsiniz. yedi gün içerisinde olumlu veya olumsuz bir cevap facebook tarafından mail adresinize gönderiliyor.



Yayın hakları engelli bir sayfayı tekrar kullanılır hale getirmek için yeni sayfa açıp engelli sayfayla birleştirebilirsiniz ancak sayfa açtıktan sonra yaklaşık bir ay beklemelısınız..

Facebook Sayfası Beğeni Arttırma Yolları



Sayfa Sahiplerini gizleyin 
Sayfanızın en büyük kaybı, ” Sayfa sahipleri ” bölümünde adınızın, daha doğrusu profilinizin gözükmesidir. Eğer gizli biri olursanız yani çok ulaşılamayacak biri tutulma olanı daha fazla olur. Zaten kişisel sayfa ise sahip eklemek çok saçma zaten. Kişisel sayfası olduguna göre… 
—————————————————————————————————————————————— 
Profil resmine özen gösterin 
Profil resmi sayfanın zaten en önemlisidir. Çok basit paint çalışması yaparsanız sayfaya kimsenin ilgisi kalmaz. Net ve ilgi çekecek (Kategorisine göre, komikse komik aşksa aşk) gibi.. Artık resimleri herkez büyük yapıyor. Cok uzatmayın, kücük resimde kullanın ilgi çeker… 
—————————————————————————————————————————————— 
Yeni Sayfa açtım, Beğenirmisin ? 
Son durumumu beğenirmisin, fotoğrafıma yorum yap, for koyayim vs. gibi paylasımlarda son zamanlarda ” Sayfa açtım, beğenirmisin ” modası çıktı. Bu sayfanıza 10′dan fazla üye getirmez. Asla yapmayın bunu. Sayfanızdaki üyelerin sizi galaya bile almamasına yol açar. Bunun size kazancı olmayacağına göre yapmanıza gerek yok. 
—————————————————————————————————————————————— 
Moderasyon Kara Listesi Çok önemli. 
Facebook sayfalarında genellikle birçok kişi ” sayfamı beğenin ” gibi linkler koyar. Yada ” hırsız, bu paylaşım alıntı ” gibi saçma yorumlar yapar. Bu yorumları görüp tek tek silmek çok uğraştırır değilmi. O yüzden önceden bu kelimeleri mod. kara listesine yazın, o listede olan kelime kullanıldıgında yorumun üstü normal yorumdan biraz daha koyu gözüksün ve daha hızlı silebilin. —————————————————————————————————————————————— 
Oto like sakın kullanmayın! 
Oto like butonu kullanmak facebook’a ” Lütfen sayfamı silin ” demek gibi bişi =) Eğer kullanmıyorsanız, başka biri sayfanızı ekliyorsa, sırf sildirmek için bunu facebook‘a şikayet edebilirsiniz. Bunu öğrenmek içinde sayfanızın istatistik (kullanıcılar sekmesi) ” Harici Yönlendirciler ” den öğrenebilirsiniz.. Adresi engellemek için fb help center’a başvurmalısınız… 
—————————————————————————————————————————————— 
Paylaşımları her zaman kaliteli tutun. 
Sayfa paylaşımları sayfanıza göre aşk’sa aşk, komediyse komedi, şiir’se şiir… Her zaman kategoriden uzaklaşmadan güncel tutun. Mesela her 10 dk’da bir paylaşmayın. Ama her haftadada 1 kere paylaşmayın. Mesela günde sadece 2 paylaşım sayfanın hızlı büyümesine destek verir zaten. Eski paylaşımları tekrar paylaşırsanız daha güzel olur. Ama bi paylaşımı ikide bi’ koymakta saçma kaçar. =) 
—————————————————————————————————————————————— 
Bir site ekleyin. 
Eğer sayfanızın internet sitesi bölümüne bir internet sitesi eklerseniz (bu site içinde, sayfanıza ait like buton olursa daha güzel olur) facebook’un bir huyudur. Sayfanızı cok zor siler. Yani en kücük olayda sayfanızı silebilen facebook, internet sitesi eklediginizde hatta arada bir sayfada o internet sitesini paylaştıgınızda (kötü amaçlı siteler hariç) sayfanızı x2 kat korumuş olabilirsiniz. Bedava domain vs. hostinglerden, ilerde kapanma şansı olan sitelere güvenmeyin. Kaynak: Umit ozbek 
—————————————————————————————————————————————— 
Videolarınızı sayfaya yükleyin. 
Sayfanıza verebilecek en iyi destek (üye konusunda) videoları, notları vs. sayfanıza yükleyin. Eğer böyle yaparsanız beğenilen videolar paylaşıldıkca sayfanızdaki üye artar. Bunu zaten genelde herkez biliyordurda, biz yinede söyleyelim. Eğer varolan bi’ sayfadan başka sayfanıza üye çekmek istiyorsanız yine en iyi hit kazanma yolu video ve video üstündeki ” bu sayfayı beğen ” dir. 


WordPress Kurulumu Resimli Anlatım ve Video

Merhaba,WordPress kurulumu oldukça basit ama yinede ilk defa WordPress tecrübesi edinecek arkadaşlarımız için MYSQL oluşturma, MYSQL kullanıcı yetkisi tanımlama, WordPress dosyalarının yüklenmesi ve aşama aşama WordPress kurulumunu anlatan döküman hazırlamaktayım. İlerleyen günlerde çıkacak olacak A’dan Z’ye WordPress ve SEO kitapçığının temeli olacak anlatım.

Videolu WordPress Kurulumu Dersi

Resimli WordPress Kurulumu Dersi

1. WordPress-tr adresinden indirdiğimiz son sürüm WordPress Ftp’ye yükledikten sonra adres çubuğuna site adresimizi yazdığımızda karşımıza çıkan ekran aşağıda görmüş olduğunuz gibidir. Gelen bu ekrandaYapılandırma dosyası yarat diyerek ilerleriz..

2. Şimdi karşımıza gelen ekranda bir sonra gelecek olan sayfada yapmamız gereken ayarları anlatan anlatım var. Devam edebiliriz! tıklayarak devam ediyoruz.

3. WordPress kurulumunu gerçekleştirebilmeniz için MYSQL ve MYSQL kullanıcısı bilgilerini doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Biz kurulumu localhost üzerinden gerçekleştirdiğimiz için şifre alanı boş, sizin şifre alanınızda kendi bilgilerinize göre doldurmanız gerek. Kısaca neler yazmanız gerekli bahsedelim.

a ) Veritabanı adı : Bu alana WordPress kurmak için oluşturduğunuz MYSQL ismini yazmalısınız. Linux ve Cpanel kullanımlarında genellikle Hesap adı ve MYSQL adı şeklinde yani blogizma_portal gibi bir isim vermektedir.

b ) Kullanıcı adı : Bu alan MYSQL üzerinde yetki sahibi olarak atadığınız kullanıcı adı için doldurulmalıdır.

c) Parola : MYSQL yetkilisi olarak atadığınız kullanıcı adının şifresidir.

d ) Veritabanı Sunucusu : Bu alan genellikle localhost olarak kalır.

e ) Tablo Ön Eki : Bu alanda “wp_” yazmaktadır. Bir MYSQL üzerinde birden çok sistem ya da WordPress kullanıyorsanız bu ön eki değiştirebilirsiniz. Bazı arkadaşlar güvenlik için farklı ön ek vererek kurmanın daha sağlıklı olduğunu söylemişler. Siz isteğinize göre bir ön ek yazabilirsiniz.

Bu alanları doğru ve eksiksiz bir şekilde yazdıktan sonra Gönder butonuna tıklıyoruz..

4. Bu adımda eğer MYSQL bilgilerinizde bir sorun yoksa İşlem tamam! uyarısı alırsınız ve Şimdi kuruluma başlayabilirsiniz!

5. Gerekli bilgileri sorunsuz olarak girdik MYSQL’de tablolarımız oluşturuldu. Şimdi ise sitemizin title, admin kullanıcı adı, şifre ve eposta ayarlarını yapıyoruz. Resimde gördüğünüz gibi zaten işlemler standart ve bilindik işlemler. Burada dikkat etmeniz gereken şifrenizin güvenlik seviyesinin yüksek olmasıdır. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra WordPress’i Kur diyoruz..

6. WordPress kurulumu tamamlandı! Gelen ekranda Giriş diyoruz..

7. Daha önce belirlemiş olduğumuz kullanıcı adı ve şifremizle Giriş yapıyoruz.

8. İşte sorunsuz bir kurulumdan sonra giriş işlemi yapıldı ve WordPress Admin panel karşımızda.

9. Burasıda kurulumdan sonra WordPress default tema ile blogumuzun görünüşü..

Kısaca ve basit olarak WordPress kurulumunu anlatmaya çalıştık. Sürç i lisan ettiysek affola.

Karışık Sesli Karadeniz Fıkraları (+18)



Oflu Ali'den büyükler için sesli fıkralar dinleyin...








Dinlemek İçin Play Düğmesine Basınız...

Tnt Canlı İzle

TNT KANALINI İZLİYORSUNUZ.
Tam Ekran Yapmak İçin Ekrana Çift Tıklayın.
Yayın Açılmıyorsa Sayfayı Yenileyiniz.

Kim Milyoner Olmak İster 44.Bölüm Soruları ve Cevapları 13 Aralık


Kim Milyoner Olmak İster 44.Bölüm Soruları ve Cevapları 13 Aralık
Tülin Aydın (İstanbul)
1.Soru
Çok uysal sessiz ve sakin kişiler hangi hayvana benzetilir?
Cevap: Kuzu
2.Soru
Çalışmaya ara verildiğinde dinlenmek amacıyla içilen kahveye ne ad verilir?
Cevap: Yorgunluk kahvesi
3.Soru
Bir mesleğin eğitimini almadan kendi çabalarıyla çalışarak öğrenenler hangisiyle ifade edilir?
Cevap: Alaylı
4.Soru
Hangisi halk dilinde eşeğe verilen addır?
Cevap: Karakaçan
5.Soru
Bir iskambil oyunu olan 3,5,8 kaç kişi ile oynanır?
Cevap: 3
6.Soru
Dinlemekte olduğunuz şarkının sözleri hangi şaire aittir?
Cevap: Orhan Veli Kanık
7.Soru
Anne karnındaki bebek hangisini yapamaz? Seyirci Jokerini Kullandı
Cevap: Öksürmek
8.Soru
Hz.Muhammed’e ilk inen ve Oku yaradan rabbinin adıyla oku sözleriyle başlayan sure hangisidir? Yarı Yarıya ve Çift Cevap Jokerini Kullandı
Cevap:Alak
9.Soru
Atatürk gibi düşünmek hangi ülkede kullanılan bir deyimdir? Telefon Jokerini Kullandı
Cevap: Norveç Soruyu Yanlış Bildi Ödül 15 Bin TL

Kim Milyoner Olmak İster 44.Bölüm Soruları ve Cevapları 13 Aralık
Yusuf Becerikli ()
1.Soru
Bir deyime göre çok tatlı güzel konuşan kişinin ağzından damlayan nedir?
Cevap: Bal
2.Soru
Ev sahipleri genellikle kimlere ev vermeyi tercih etmezler?
Cevap: Bekârlara
3.Soru
Yirmi metre ile on santimetrenin toplamı kaç santimetredir?
Cevap: 2010
4.Soru
Çiçek tozlarına karşı alerjiden kaynaklanan genellikle bahar aylarında görülen nezle hangisiyle anılır?1
Cevap: Saman
5.Soru
Eurovision’da Türkiye’ye ikincilik getiren bu şarkıyı hangi grup seslendirmektedir?
Cevap: Manga
6.Soru
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir sözündeki mürşit ne anlama gelir? Seyirci Telefon ve Yarı Yarıya Jokerini Kullandı
Cevap: Kılavuz
7.Soru
1984 ve Hayvan Çiftliği kitaplarının yazarı kimdir?
Cevap: George Orwell Çekildi Ödül 7.500 TL

Kim Milyoner Olmak İster 44.Bölüm Soruları ve Cevapları 13 Aralık
Metin Çiçekdağ (İşçi Emeklisi - )
1.Soru
Çok yavaş ve ağır yürüyüş hangi hayvanların yürüyüşüne benzetilir?
Cevap: Kaplumbağa
2.Soru
Sanatçılara esin kaynağı olduğu varsayılan peri hangisidir?
Cevap: İlham perisi
3.Soru
Yeni uygulamaya göre ailelerinin evlerinin yakınlarında bulunan ve kişiye özel hizmet veren uzmanlara ne ad verilir?
Cevap: Aile hekimi
4.Soru
Sürekli aydınlık için bit dakika karanlık eylemi hangi olaydan sonra yapılmıştır?
Cevap: Susurluk skandalı
5.Soru
Dinlemekte olduğunuz ses kime aittir?
Cevap: Kenan Evren
6.Soru
Futbol toplarının üzerindeki şekil genellikle hangisidir?
Cevap: Beşgen
7.Soru
Yabancı Veba ve Başkaldıran İnsan gibi kitaplarıyla tanınan yazar kimdir?
Cevap: Albert Camus
8.Soru
Bill Gates',n 30.8 milyon dolar ödeyerek aldığı bilimsel yazılarla dolu 72 sayfalık Codex Hammer adlı kitabın yazarı kimdir? Seyirci Jokerini Kullandı

Bloggerde 2 Adsense Reklamını YanYana Koyma




Ben ve benim gibi bir çok arkadaş örneğin blogger konu içi reklam alanlarında 2 adsense reklamını yanyana yerleştirmeye çalışıyor fakat reklamlar normal şekilde eklenirse altalta çıkıyor.

2 adsense reklamını yan yana koymak isteyen arkadaşlar için




Denenmiştir.

Konu içi reklam eklemek için gerekli açıklama ve kodlar ise bu linkte : Link Eklenecek..

iyi çalışmalar..

Beşiktaş'ta Sivok depremi


Beşiktaşlı taraftarların internet ortamında buluşma adresi olan Karakartal.com'un haberine göre Tomas Sivok'un Gaziantepspor maçı kadrosuna dahil edilmemesinin arkasında sözleşme gerçeği yatıyor.

* CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberde şu detaylara yer verildi:

Bursaspor maçı öncesinde antrenmanda Cenk ile girdiği mücadelede bacağına dikiş atılan ancak bir sonraki hafta Antalyaspor maçında sahaya çıkan Çek futbolunun Gaziantepspor maçı için neden kadroya alınmadığına dair sır perdesi aralandı.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Çek stoper Gaziantepspor maçında kadroya alınmayarak bir anlamda kendisine sözleşme yenilemesi konusunda mesaj verildi.

Sidnei'in kadroya alınması ve sakatlıktan yeni kurtulan Ersan'ın da maç kadrosuna dahil edilmesi bir anlamda Sivok'a vazgeçilmez değilsin mesajının iletilmesi amacıyla yapılırken herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen ve takımımının Pazartesi günü yaptığı çalışmaya da katılan Sivok'un alınan bu karardan sonra nasıl hareket edeceği merak konusu.

Blogger Resimli Devamını Oku Eklentisi


Çoğu blogda gördüğümüz bir özelliktir “devamını oku”Ancak bloggerad ne yazıkki yazılarımızın tamamını gösterebiliyoruz , bu özellikten faydalanamıyoruzBiz de kod bilgimizi kullanarak bu özelliği bloggera entegre ederiz o zamanİlk olarak bu eklentinin özelliklerinden bahsedeyimBu eklenti yazmış olduğunuz yazının belli bir bölümünü blogunuzda gösterir ve yazının tamamının okunması için “Devamını oku” bağlantısı verirÖzet kısmında gösterilecek karakter sayısını istediğimiz gibi değiştirebiliyoruzDiğer bir özelliği ise yazmış olduğunuz yazıda resim varsa o resmide istediğiniz ölçülerde küçülterek özetinizin yanına eklerEklenti şuan okumuş olduğunuz blogda kullanılmaktadır Hemen kodlara geçelim ; (her ihtimale karşı şablonunuzun yedeğini almayı unutmayın)
Yerleşim >>> HTML Düzenle >>> Widget Şablonunu Genişlet adımlarını uyguladıktan sonra aşağıdaki kodu bulun


Bu kodu silip yerine aşağıdaki kodları ekleyin


Kırmızı renkli yerleri isteğinize göre değiştirebilirsiniz
summary_noimg = 430[ bu değer resim olmayan yazılarınızın özetinde kaç karakter gözükeceğini belirtir
summary_img = 340 bu değer resim olan yazılarınızın özetinde kaç karakter gözükeceğini belirtir
img_thumb_height = 100 bu değer yazınızdaki resmin özette gözüken yüksekliğini belirtir
img_thumb_width = 120 bu değer yazınızdaki resmin özette gözüken genişliğini gösterir
Devamını Oku: bunun ne olduğunu söylememe gerek yok sanırım İstediğinizi yazabilirsinizTüm bunları yaptıktan sonra şablonu kaydedin ve blogunuzu yeni özelliğiyle kullanmaya başlayın

Kurtlar Vadisi Pusu 144. Bölüm HD izle


Kurtlar Vadisi Pusu 144. Bölüm HD izle sitemize Eklenmiştir. Sitemizden Kurtlar Vadisi Pusu 144. Bölüm HD izle full ve Kurtlar Vadisi Pusu 144. Bölüm HD izle hd izleme imkanına sahipsiniz.

Facebook Zaman Tüneli Nasıl İptal Edilir – Timeline İptal Etmek


Facebook Zaman Tüneli Nasıl İptal

İnternette gezinirken bir hayli kişinin Facebook Zaman Tüneli Yani Timeline hesaplarının nasıl iptal edileceğini bilmediklerini farkettim ve Kullanıcılara yardımcı olmak amacı ile bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim işte Facebook Zaman Tüneli (Timeline) en basit yoldan nasıl iptal edilir yazımızın devamında.

Facebook Zaman Tüneli Nasıl İptal Edilir – Timeline İptal Etmek

Şu anda aşağıda anlatılan Zaman Tüneli iptal konusu bir çok kullanıcı tarafından denenmiş olmasına rağmen başarılı olmamıştır. Şu an yeni Zaman tüneli iptal etmme teknikleri denenmektedir, kısa sürede sonuç alınacağına inanıyorum ve bu konuya zaman tünelinin nasıl iptal edileceğiniz tekrar anlatmaya çalışacağım.

  • Öncelikle Facebook hesabımıza giriş yaptıktan sonra https://developers.facebook.com/apps/ adresine tıklıyoruz.
  • Daha sonra sol menüden daha önce oluşturduğumuz Zaman Tüneli eklentisini seçiyoruz.
  • Açılan sayfada sağ üstte “Uygulamayı Düzenle” butonuna tıklıyoruz
  • Sayfada sol menüde en alt kısımda “Uygulamayı Sil” linki vardır.Buna tıkladıktan sonra oluşturduğumuz uygulama silinir ve Profilimiz eski hale gelir.
  • Facebook Zaman Tüneli Nasıl silinir,Facebook Zaman Tüneli Nasıl silmek,Facebook Zaman Tüneli iptal etmek istiyorum, Facebook Zaman Tüneli nerden iptal edilir

    Yan menüde “no apps found” yazan arkadaşlar;
    Zaman tüneli uygulamasını daha önce bilerek ya da bilmeyerek iptal etmiş olabilirsiniz. Uygulama deneme sürecinde olduğu için şu anda beklemekten ve şikayette bulunmaktan başka çare yok !
    Deneme sürümü bitince gerekli yaptırımları uygulayabiliriz.
    Buradan facebook’a bildirimde bulunabilirisiniz.

    Acılı Kurabiye Tarifi



    MALZEMELER
    1 paket margarin
    1 tatlı kaşığı karabiber
    1 tatlı kaşığı pulbiber
    1 tatlı kaşığı tuz
    1 tatlı kağşığı karbonat
    1 fincan sirke
    Un
    1 yumurta
    Susam

    HAZIRLANIŞI
    Yumurtanın sarısıyla beyazı ayrılır.Yumurtanın sarısı diğer bütün malzemelerle birlikte karıştırılır.Un ise alabildiğince konulur. Hamur hazırlandıktan sonra çeşitli şekiller verilerek üstü önce yumurtanın beyazına sonra susama batırılır.Bu işlemler bittikten sonra fırına verilir.

    Kim Milyoner Olmak İster 24 Ocak Salı 2012 Fragmanı

    Kim Milyoner Olmak İster , Kim Milyoner Olmak İster Fragmanları , Kim Milyoner Olmak İster , 24 Ocak , Yeni Bölüm , Son Bölüm

    Facebook Zaman Tüneli Yapımı


    Facebookun Yeni Uygulaması Zaman Tüneli.Zaman Tüneline Geçmek İçin
     Buraya Tıklayınız.
    Zaman tünelinizi herkesten önce görün
    Zaman tüneline geçiş yapmanızla zaman tünelinizin başkalarına açılması arasında 7 gün vardır. Bu süreyi zaman tünelinize başkaları görmeden önce istediğiniz şekli vermek için kullanabilirsiniz.
    Neleri öne çıkarmak istediğinize karar verin
    Kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak için zaman tünelinizde başta sevdiğinizi düşündüğümüz fotoğraflarınız ve haberleriniz yer alacaktır. Bunlardan sevdiklerinizi öne çıkarabilir, istemediklerinizi gizleyebilir ve de zaman tünelinizdeki boşlukları anılarınızla doldurabilirsiniz.
    Gönderilerinizi kimlerin görebileceğini sizin kontrolünüzdedir
    Zaman tünelindeki bir gönderiyi sadece önceden izin verdiğiniz kişiler görebilecektir. Ayrıca arzu ederseniz, eskiye dönerek istediğiniz gönderinin gizliliğini değiştirebilir veya gönderiyi tamamen silebilir ya da sadece zaman tünelinde gizleyebilirsiniz.

    9