Aref'in Annesi : Oğlum Bi Ekmek Alda Gel . Aref : Anne Mutfağa Gidip Ekmek Sepetini Açmanı İstiyorum xD

Antalyaspor - Beşiktaş Maçı



Spor Toto Süper Lig'deki Medical Park Antalyaspor-Beşiktaş maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Mardan Antalyaspor

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Sönmez, Muharrem Yılmaz

Medical Park Antalyaspor: Ömer, Erkan, Deniz, Radeljic, Kenan, Yenal, İbrahim, Uğur, Tita, Mehmet, Necati

Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim, Sivok, İsmail Köybaşı, Necip, Mehmet Aurelio, Guti, Simao, Quaresma, Bobo

Sınıf 2010 Günün Sorusu - x yılında doğmuş , y yılı kadar yaşamış , z yılı ölmüştür.

Geçmiş yıllarda yaşayan bir matematikçi x yılında doğmuş , y yılı kadar yaşamış , z yılı ölmüştür.x y z sayılarının hepsi kare sayılardır ..x y z ??

Oğuz Engin Hileleri - Yetenek Sizsiniz Türkiye

Aref'i bir de sevgilisi ve arkadaşlarından dinleyin

“Yetenek Sizsiniz Türkiye”deki performansıyla haftanın adamı olan Aref Ghafouri derslerinde aynı derecede başarılı değil. ODTÜ’deki arkadaşları sınavlarda yeteneğini kullanması için ısrar etmiş. Aref “Bu güçler kötüye kullanılırsa kaybolur” diyerek reddetmiş. Ayrıca, Aref'in kız arkadaşı da ODTÜ'de okuyor.

“Aref illüzyon yeteneği ile sınıfını şimdiye kadar rahatça geçebilirdi”

Henüz 22 yaşında bir öğrenci. Arkadaşları ikinci sınıfta ama Aref okula fazla gelmediği için geçemediği çok fazla dersi var. (Yani kağıt üzerinde ikinci sınıfta ama fiili olarak sınıfta kalmış durumda diye özetleyebiliriz). Geçen seneki derslerini tekrar etmek durumunda. Hocaları ondan oldukça şikayetçi: “İllüzyon yapacağına okuluna gelsin” diyorlar, devamsızlığından bahsediyorlar. Ama gizemli bir tarafı olduğunu da teslim ediyorlar elbette.

“O yüzükler hiç çıkmaz”Derslerdeki düşük performans gibi “tatsız” konuları bir kenara bırakalım artık. Gelelim sınıf arkadaşlarına... Aref’in konuşmayı çok sevmeyen ama sevimli biri olduğu konusunda genel bir kanı var. Ve yine aynı sözcük duyuluyor: “Gizemli”.
Aref okula da yarışma sırasında parmağından çıkarmadığı yüzüklerle geliyormuş. Bir de Aref’in deri pantolon giymeyi çok sevdiğini söylüyorlar.
Aref arkadaşlarına bu işlere dayısı sayesinde başladığını, ardından uzun yıllar çalışarak bu noktaya geldiğini anlatmış. Ünlü Amerikalı illüzyonist Criss Angel’in büyük hayranı olduğunu öğreniyorum. Okula geldiği hemen hemen her gün sınıf arkadaşlarına çeşitli gösteriler yaparmış. Herkesin düşüncesi, o şovların sadece illüzyondan ibaret olmadığı. “Sihir” becerisi olduğuna inanan çok.

Aref’in sevgilisi: “Bir gün elinden alev çıkardı, sonra o alev güle dönüştü”
Öğreniyorum ki Aref’in kız arkadaşı da ODTÜ’de okuyormuş. Pek göz önüne çıkmak istemiyor. Adının bende gizli kalacağı sözünü vererek, ondan da Aref’i anlatmasını istiyorum:
* Bana ilk yaptığı şov kaşık bükmeydi. Çok etkilenmiştim. Bence Aref’in illüzyon dışında başka bir enerjisi var. Onun yanındayken bunu hissedebiliyorsunuz. İllüzyonla ilgili sırlarını hiç anlatmadı.
* Bir gün elinden bir alev çıkarttı ve bir anda o alev, güle dönüştü.
* Aref bana özel gösteriler de yapıyor. Örneğin bazen benim ne düşündüğümü anlıyor. Ama bu beni korkutmuyor.

“Endüstriyel tasarım okumak istemesinin sebebi şovu için ürün tasarlamakmış”

Berk İlhan (21)
* Aref’le birinci sınıfı birlikte okuduk, o kaldığı için ikinci sınıfa geçemedi. “Yetenek Sizsiniz Türkiye” oldu!
* İlk günden beri gizemli bir havası vardı. Hatta Endüstriyel Tasarım bölümüne de kendi şovlarında kullanmak için ürünler tasarlamak istediği için geldiğini söylüyordu.
* Biz Aref’in illüzyon becerisini öğrendikten sonra onu sıkıştırmaya başladık, bize de şovlar yapsın diye. O da bu işten zevk aldığı için her gün farklı şovlar yapıyordu. Çok sormamıza rağmen hiçbir zaman bunu nasıl yaptığını anlatmadı.
* Geçen sene bayramda Aref’i evime davet etmiştim. Ekranda yaptığı kaşık bükme olayını bizim kaşıklarımızla da yaptı. Çok şaşırmıştık.
* Aref’e “Hocaların sana iyi not vermesini nasıl sağlayamıyorsun, sınav sorularını nasıl tahmin edemiyorsun?” diye sitem ediyorduk. O da bize “Bu güçler kötüye kullanılırsa işler hale gelmez” diyordu. Zaten kullansaydı sınıfı çoktan geçmiş olurdu.
* Aref illüzyon da yapıyor ama kesinlikle kendi güçleri de var. Bana ait anahtarı kendi elimin içinde dokunmadan büktü. Bir numarası daha vardı: Sağ elinin bir parmağını hafifçe kesiyordu. Kestiği parmağı kanamıyordu. Sol elinin bir parmağı kanıyordu. Bu da çok enteresandı.
* Aref yarışmada birinci olur. “Yetenek Sizsiniz Türkiye”deki diğer şovlar onunkinin yanında yavan kalır.

“Telefonuma bakarak tuş kilidini açtı, boş pet şişesine cep telefonu soktu”
Burak Aktaş (21)
* Aref’le proje derslerinde beraber sabahlıyorduk. Yaptığı en ilginç şovlardan biri şuydu: Benim cep telefonumu eline almıştı. Masaya koydu, sadece telefonuma baktı ve bir anda telefonun tuş kilidi açıldı. Hiç unutmadığım bir şey daha yapmıştı. Boş pet şişesinin içine cep telefonu soktu. Bir elinde pet şişe, diğer elinde de telefon vardı. İkisini birbirine vurdu ve telefon o pet şişesinin içine girdi. Pet şişede kesik, yırtık ya da buna benzer hiçbir iz yoktu. Telefonu çıkarmak için şişeyi kesmek zorunda kaldık.
* Aref bazı numaralarının illüzyon olduğunu kabul ediyordu. Ama bazılarının da illüzyon olmadığını söylemişti. (Milliyet)

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Show TV - Canlı izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Oğuz Engin Hileleri

Yetenek Sizsiniz Finalist Cüneyt Acar - Dans


Başbakan Erdoğan Düsseldorf'ta Konuşuyor - Canlı İzle

Başbakan Erdoğan 27 Şubat (buügn) saat 18.30’da Düsseldorf’ta yaşayan Türklere hitaben konuşacak. 18:30'da başlaması beklenen konuşmayı canlı olarak izleyeblirisiniz...




Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Yari Final - 26 Şubat 2011 - Video İzle



Hayrettin Show Canlı İzle Star Tv 26 Şubat Cumartesi

Fenerbahçe - Kasımpaşa Maçı CANLI anlatım

Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 23.hafta karşılaşmasında Şükrü Saraçoğlu Stadında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Maç başladı...
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın, ilk 11'leri belli oldu.
Stat: Şükrü Saraçoğlu
Hakemler: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Serhan Malkoç
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Andre, Mehmet, Emre, Selçuk, Dia, Alex, Niang
Kasımpaşa: Fırat, Özgür, Luiz Henrique, Robledo, Sancak, Dimitrov, Keller, Halil, Ergün, Varela, Azar

Yüksek Sadakat - Live it Up - Türkiye'nin Eurovision 2011 Şarkısını Dinle

Apaçi Murtaza - Apaçi Durum Çok Acı - Video İzle


Tık Rekoru Kıran Komik Videolar izle



Ya Sonra Filmi Fragmanı - Video izle

YA SONRA

Yönetmen: Özcan Deniz
Oyuncular: Özcan Deniz, Deniz Çakır, Barış Falay, Ragıp Savaş
Tür: Romantik komedi

Kaç zamandır kitleleri sinemaya çekecek, izlenebilir bir romantik komedi arayışında olan sinemamız aradığı filmi bulmuş gibi. Deniz, ilk filminde (yönetmen olarak), eşi ya da sevgilileriyle ilgilenmeyi kesen erkeklere, böyle giderse 'kuş yuvadan uçar' mesajı veriyor. Biraz masal, biraz melodram ve romatik komediyi harmalayan Deniz'in, seyirciyi etkileyecek damarı bulduğu kesin!

Aref Ghafouri Eski Videolarnı İzle

Aref Ghafouri 10 Yaşındayken


Facebook'ta Paylaşılan Videolar - Yoğurt Savaşı


Leyla İle Mecnun Dizisi - Ben Bu Oyunu Bozarım 3. Bölüm

Dinamo Kiev - Beşiktaş Maçının Gollerini İzle - 24 Şubat Perşembe


Türkiye'nin Eurovision Şarkısını Dinle - Yüksek Sadakat





56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan şarkının tanıtımı, yarın yapılacak.0- 14 Mayıs 2011 tarihleri arasında Almanya/Düsseldorf'da düzenlenecek olan 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan şarkı açıklanıyor. Şarkı Açıklandıktan sonra buradan dinleyebilirsiniz..


Böyle Facebook Şakası Görülmedi!

Gümüşhane'de bir kişi şaka niyetine arkadaşı için Facebook'ta ölüm mesajı yazdı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu!

Gümüşhane'de, bir kişi şaka olsun diye, arkadaşı için facebookta, 'Uğur Yağlıdere Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur, cenazesi Kemaliye camisinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir' mesajı yazdı. Şakacı, amacını aştığını sabah arkadaşının cenazesi için gelenleri görünce anladı.

Gümüşhane'nin merkez Hasanbey mahallesinde, gelinlik satan Abdulkadir Kiraz (35), aynı mahallede çiçekçilik yapan arkadaşı Uğur Yağlıdere (40) için facebookta 'öldü' mesajı yazdı.

Kiraz, yaptığı açıklamada, akşam evde oturduğu sırada can sıkıntısından bu şakayı yaptığını ifade ederek, ''Her zaman birbirimize şaka yaparız. Facebooka (Uğur Yağlıdere Hakkın rahmetine kavuşmuştur, cenazesi Kemaliye Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir) yazdım. Ancak, şakanın bu kadar büyüyeceğini hesap etmedim'' dedi.

CENAZE İÇİN CAMİYE GİDENLER OLDU

Mesajı yazdıktan sonra telefonunu sessize alarak uyuduğunu belirten Kiraz, şöyle devam etti:

''Telefonlarım da geceleri sessizde olduğu için arayanları duymadım. Sabah telefonuma bakınca yüzlerce çağrı gördüm. Özellikle beni arıyorlar. Arkadaşımı aramıyorlar, zira 'öldüğü için telefonu kapalıdır' diyorlar. Öğleye doğru cenaze namazını kılmak için Trabzon'dan Kemaliye Camisinin önüne gelenler oldu. Kendilerine 'hayırdır, niye geldiniz?' diye sorduğumda, bana 'Uğur vefat etti ya, onun cenazesine geldik' dediler. Ben de kendilerine 'emin misiniz öldüğüne, cebinden aradınız mı?' diye sorduğumda, 'adam ölmüş, ölmüş adamı neden arayalım?' dediler. Bunun üzerine arkadaşlara şaka olduğunu söyledim. Gelenlere yemek söyledim. Meraklarını giderdim ve gönderdim.''

Şakanın mağduru Uğur Yağlıdere ise arkadaşının yaptığı şakanın kendisini zor durumda bıraktığını vurgulayarak, ''Nerede ise aile saadetimizi bile bozdu. Telefonlarımız bir türlü susmuyor. Facebok'ta 700-800 arkadaşım var, ailemi arayan arayana. Çiçekçiler arıyor, Çiçekçiler Derneği arıyor. Gümüşhane'den siyasi partilerden arayanlar var, normal müşterilerimiz arıyor'' dedi.

''ABDULKADİR İLE KÜS DEĞİLİZ''

Her arayana cevap vermek zorunda kaldığını kaydeden Yağlıdere, şunları vurguladı:

''Tabii herbirine cevap veriyoruz. Halamın oğlu bile aradı, bana telefonda, 'ölmüşsün' diyor. Böyle bir şey olur mu? Bu şaka biraz ağır oldu. Telafi etmeye çalıştık, şaka olduğunu arkadaşlarımıza anlatmaya çalıştık. Adamlar Trabzon'dan buraya, cenazeme geldiler. Akşam telefonum kapalıydı, 'öldüğümü' sabah anladım. Cenazeme gelenler, dükkanın önünden geçerken beni dükkanın içinde görünce şaşırdılar. Bana bir şey diyecekler, cümle de kuramıyorlar. Tabii Abdulkadir şakanın bu boyuta gideceğini tahmin etmedi. Abdulkadir ile küs değiliz.''

Videoya Yazı Yazma Programı - Video Düzenleme Programı

Esra Erol'da Şarkı Söyleyen Çocuk

Çocuğun Sesini Nasıl Buldunuz?

Pelin Suade - Apaçi Aşkı - Klip izle - Şarkı Sözü


Sagopa Kajmer ve Kolera'ya Hakaret Suçlaması

Organizatör Haydar Sümer, SAgopa Kajmer ve Kolera hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte Ayrıntılar!


Trabzon'a 3 ay önce konser vermek için gelen 'Sagopa Kajmer' adıyla tanınan rap müzik şarkıcısı Yunus Özyavuz ve 'Kolera' adıyla tanınan eşi Esen Güler Özyavuz'un, ses sestemini iyi düzenlemediği gerekçesiyle tartıştıkları organizatör Haydar Sümer'e hakaretler yağdırdıkları iddia edildi.

Sümer, internet ortamından da hakaretlerini sürdürdüğünü iddia ettiği çift hakkında, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
KONSER İPTAL EDİLDİ

'Sagopa Kajmer' adıyla tanınan rap müzik şarkıcısı Yunus Özyavuz ve 'Kolera' adıyla tanınan eşi Esen Güler Özyavuz, 3 ay önce Karadeniz turnesi kapsamında Trabzon'a geldi. İddialara göre Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konser öncesinde ses sistemini beğenmeyen Esen Güler Özyavuz ile Haydar Sümer arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce iddiaya göre Esen Güler Özyavuz, Sümer'e hakaretler yağdırdı, elindeki mikrofonu da fırlattıktan sonra salonu terk etti. Esen Güler ve Yunus Özyavuz çifti, ardından da konseri iptal ederek kentten ayrıldı.

Sagopa Kajmer Beyaz Şov'da böyle dans etti
''BENİ AÇIK HEDEF HALİNE GETİRDİLER''

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu dilekçesi vererek rapçi çiftten şikayetçi olan Haydar Sümer, Ordu ve Giresun konserlerinin iyi geçtiğini, ancak Trabzon konseri öncesinde sorun çıktığını belirterek, şunları anlattı: "Esen Güler Özyavuz ses denemesi sırasında hakaretler yağdırmaya başladı. Sesi beğenmemiş. Ses sisteminin önceki iki konserle aynı olduğunu söyledim. Bunun üzerine 'İşimizi senden mi öğreneceğiz? İşini düzgün yap' diyerek küfretmeye başladı. Sonra da eşiyle birlikte şehri terketti. Bu da yetmezmiş gibi, internetteki sosyal paylaşım siteleri Faceebok ve Twitter'dan bana ve Trabzonlular'a bir sürü hakaretler ettiler. Telefonlarım ile adreslerimi de yayınlayıp beni açık hedef haline getirdiler. Birçok kişi telefon açıp küfür etti. Tehdit telefonları aldım. İşyerimi yakmakla tehdit ettiler. Ben de 'hakaret ve tehdit' suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundum" dedi.
''ÇOK PİS DALARDIM''

Haydar Sümer, rapçi çiftin kendisi ve Trabzonlular hakkında sosyal paylaşım sitelerine yazdıkları yazıları da savcılığa teslim etti. 'Sagopa Kajmer' olarak bilinen Yunus Özyavuz sosyal paylaşım sayfalarında, "Arkadaşlar size konseri iptal etmeme neden olan herifin adresini ve telefonlarını veriyorum. Şikâyetlerinizi ona bildirin. Hatta bizzat ziyaret edin, onca sevenimi üzdü. Siz de kendisini ziyaret edin. İyi ki tartışma sırasında ben o salonda değildim. Ben sinirlendim mi kimseyi tanımam, psikopatımdır. Çok pis dalardım o adama" sözlerine yer verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Eşine Yazdığı Aşk Şiiri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'na beslediği sevgi yıllar önce yazılan şiirle tescillendi. CHP Genel Başkanı, eşi için, henüz evlenmeden önce kaleme aldığı aşk şiirini paylaştı.
EŞİNE YAZDIĞI ŞİİRİ PAYLAŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu için evlenmeden önce kaleme aldığı, "KAYSERİ'den SEVGİLİYE" isimli şiiri paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, üniversiteyi yeni bitirdikten sonra, uzman yardımcısı olarak Maliye Bakanlığı'nda işe başladığı dönemlere denk gelen 1974 yılında kaleme aldığı şiiri paylaştı.
(Selviye)
Sana sunmalıyım en güzelini

Mutlulukların

Sevmeliyim seni dileğimce

Kollarım hep seni bulmalı

Gözlerinde görmeliyim sevinci

Ve ak

Ve güzel

Ve engin yüreğinde

(7.4.1974 Kemal Kılıçdaroğlu

Yattara hayranı Hemdiye Nine - Trabzonspor

77 Yaşındaki fanatik Trabzonspor tarftarı Hemdiye Asan, kaptan İbrahima Yattara’yı ziyaret etti...

Fanatik Trabzonspor tarftarı Hemdiye Asan, kaptan İbrahima Yattara’yı ziyaret etti. Bordo Mavili takımın antrenman öncesi kulübü ziyaret eden 77 yaşındaki 4 çocuk, 13 torun sahibi Hemdiye Asan, hayranı olduğu Yattara ile bir araya gelerek, kendisine Bordo-Mavi ipliklerle dokuduğu yün çorapları armağan etti.

Trabzonspor’un bütün maçlarını yakından takip ettiğini belirten Hemdiye Nine, en büyük isteğinin Trabzonspor’un şampiyonluğunu görmek olduğunu vurguladı. Aldığı hediyeler sonrası çok mutlu olduğunu söyleyen Yattara, Hemdiye Nine'ye teşekkür ederek, sezon sonunda kendisine şampiyonluğu hediye etmek istediklerini söyledi.

Dersim Ermenisi Yemuş Hanım'ın Oğlu Çarkçı Kemal Kitabı

Araştırmacı-Yazar Süleyman Yeşilyurt'un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yazdığı kitabı piyasaya çıktı. Kitabın adı bile Kılıçdaroğlu hakkında ağır ithamlar içeriyor. Kitap Kılıçdaroğlu'nun ülkücülerden dayağı çark ettiği için yediğini ortaya koyuyor.

HASAN TOSUN'un haberi

Yazar Süleyman Yeşilyurt'un piyasaya çıkan kitabının adı “Dersim Ermenisi Yemuş Hanım'ın Oğlu Çarkçı Kemal”. 100 bin adet basıldığı belirtiliyor. CHP liderini hayli rahatsız ettiği ifade edilen kitapta, Kılıçdaroğlu'nun bilinmeyen yönlerine ilişkin çarpıcı bilgiler yer alıyor.

HALK DEĞİL, MEMUR ÇOCUĞU
Kitapta, “Patron çocuğu değil, halk çocuğuyum” diyen Kılıçdaroğlu'nun, ailesinin durumunu hiç de kötü olmadığı şöyle anlatılıyor: “Memur çocuğu olduklarından, çevrelerindeki gariban öğrencilere göre daha iyi giyinmekteydiler. Üstelik gıda ve harçlık yönünden belirgin bir sıkıntıları yoktu. Bütün çocuklar kitaplarını koltuk altında okula gidip gelirken ikiz kardeşlerin o zamanların lüksü sayılan cilalı tahta çantaları bile vardı.”

ÇOCUKLUĞUNDA İZCİYMİŞ
Yeşilyurt kitabında Kılıçdaroğlu'nun ilköğretim yıllarından izci olduğunu gösteren fotoğrafına yer vererek, şu yorumda bulunuyor: “Hayatı boyunca sürekli fakirlik edebiyatı yapan Kemal (Karabulut) Kılıçdaroğlu ilk mektep yıllarında yavrukurt kıyafetiyle arkadaşlarıyla görüntü veriyor. O dönemler bilhassa doğu ve güneydoğuda maddi durumu iyi konumdaki ailelerin çocukları izci olabilmekteydiler.”

İÇKİ İÇMEYİ BABASINDAN ÖĞRENDİ
Çok tartışılacağa benzeyen kitapta, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun otoriter bir kişiliğe sahip olan babasının telkinleriyle abisi Adil ile birlikte içki içmeye başladığı da şöyle anlatılıyor: “Bilinen yönüyle ilk rakıyı babasıyla içmişlerdi. Kamer Bey, üniversiteye gitmeye hazırlanan Kemal'e rakının kadehe nasıl doldurulup içileceğini, masa adabında ne şekilde davranışlar içerisinde bulunacağını anlatmaktan büyük keyif almaktaydı.”

YALAN SÖYLEYİNCE DAYAK YEMİŞ!
Kitapta yer alan dikkat çekici bilgilerden biri de Kılıçdaroğlu'nun meşhur “ülkücülerden dayak yeme olayı”na ilişkin. Kitapta anlatılanlara göre, Kılıçdaroğlu üniversite yıllarında ülkücülerden o dayağı siyasi düşüncesinden ötürü değil, yalan söylediği için yedi! Olay şöyle gelişmiş: Kılıçdaroğlu sol çevrelerce düzenlenen mitinglere katılıp katılmadığı sorusuna “katılmıyorum” cevabını veriyor. Ancak Kılıçdaroğlu bir süre sonra sol çevrelerce düzenlenen provokatif bir yürüyüşte görülüyor. Ülkücü bir grup bunun üzerine “bize yalan söyledin” gerekçesiyle Kılıçdaroğlu'na dayak atıyor.

Facebook'ta En Çok Kullanılan İsimler

Dünyanın en büyük paylaşım sitesi Facebook'ta en çok kullanılan isimler belirlendi. Ülkelere göre isimler farklılık gösterse de birçok ülkede aynı isim kullanılması dikkatlerden kaçmadı.İşte Türklerin en çok kullandığı isimler

Yapılan araştırmaya göre Avrupa'da Facebook kullanıcıların en çok tercih ettiği isimler belirlendi.

Ülkemizde en çok kullanılan Facebook ismi erkekler de 'Can' olurken bayanlar da ise 'Yasemin' kullanılmış.

Batesmotelpro - Rüzgargülü

Batesmotelpro Videoları İzle

İzmir Çetesi Dizisinin Fragmanını İzle

Öyle Bir Geçer Zaman Ki - İlk Kavga - Osman İzle

Leyla İle Mecnun Dizisi 3. Bölümü Videol İzle

Ece Erken Canlı Yayında Mikrofonu Açık Unuttu

Davut Güloğlu ile "Hayat Gülerken" ismindeki programın sunuculuğunu üstlenen Ece Erken; kuliste mikrofonunu açık unutunca olan oldu. Ece Erken'in özel konuşmaları canlı yayın yansıdı.

'BJK'lilar dekolte giymişler bizim suçumuz yok' Bu laf Çarşı'yı karıştırdı!

Biricik Suden Twitter'da yazdıklarıyla Beşiktaşlıları kızdırdı.
Fanatik Fenerbahçeli Biricik Suden Fenerbahçe'nin 4-2'lik Beşiktaş galibiyetiyle ilgili Twitter'dan "BJK'lılar dekolte giymişler bizim suçumuz yok :))))" şeklinde espri yapınca tartışma yarattı.

"DEKOLTE GİYENE TECAVÜZ EDERLER"

Tepkilerden birini de ünlü diyetisyen Taylan Kümeli, "Biricik seni esefle kınıyorum... Bu maç, porno film degil..." diyerek gösterdi. Geçtiğimiz hafta Selçuk Üniversitesi ilahiyat profesörü Prof. Orhan Çeker'in "Dekolte giyene tecavüz ederler" açıklaması gündemi meşgul etmişti. Suden'in bu sözü, derbi maçının sonucundan sonra Beşiktaşlılar'ı kızdıracak bir espriye dönüştürmesi tepki topladı. Suden, Galatasaray'ın pembe forma kulanacağı haberleri ilk çıktığında da internete pembe renkli topuklu bir krampon fotoğrafı yükleyerek altına "Sevgili GS'liler ayakkabılarınız da hazır" yorumu yapmıştı.

Formula 1 2011'de Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Formula 1 Geçen sene olduğu gibi bu sene de TRT HD ve TRT 3'ten yayınlanacak..

United Arab EmiratesAbu Dabi 13 Kas 16:00

BrazilBrazilya 27 Kas 19:00

2011 Takımlar ve Pilotları İçin Tıklayın!

Formula 1 2011Takvimi İçin Tıklayın!


Formula 1 2011 Takımlar ve Pilotlar

MCLAREN MERCEDES
Jenson Button
Lewis Hamilton
MERCEDES GP
Michael Schumacher
Nico Rosberg
RED BULL
Sebastian Vettel
Mark Webber
SCUDERIA FERRARI
Felipe Massa
Fernando Alonso
WILLIAMS
Rubens Barichello
Nico Hulkenberg
RENAULT
Robert Kubica
Vitaly Petrov
FORCE INDIA
Adrian Sutil
Vitantonio Liuzzi
TORO ROSSO
Sebastien Buemi
Jaime Alguersuari
LOTUS
Jarno Trulli
Heikki Kovalainen
HRT
Karun Chandhok
Bruno Senna
BMW SAUBER
Pedro De La Rosa
Kamui Kobayashi
VIRGIN
Timo Glock

Lucas di Grassi 

9